Fotografie: Variace pro kořeny
Autor: Jiří Březina | |
Kategorie: příroda
Vloženo: 09:05:36 28.11.2004
- Technická data:
- Nikon F, Nikkor 28, Kodak Supra 200
Nikon Coolscan 4000 - Poznámky a vzkazy:
- Snad se někomu zalíbí. Náhradní titulek pro exaktnější povahy:
Parciální erozní denudace kořenového systému Fagus sylvatica ve svažitém terénu Moravského krasu.
A ještě verze pro milovníky sladších kořenů. :) - Popis:
- Klíčová slova:
- exif
Igor Petrikovič | 22:04:58 29.11.2004 | |
ale jo , škoda ,že tých zelených listov tam nie je menej , stačili by tie spodné , tato je to trochu rozhádzané...
Václav Hoš - Wenzel | 11:33:59 29.11.2004 | |
Kolega poniže pomohol s ukrižovaním, inak by ma to nejak neuchvátilo. Takže "s božú pomocú :-)" + 1
Jiří Březina | 08:14:07 29.11.2004 | |
PZ: Pavel, nedefinuj mi parkety nebo vyrazím do Středohoří :))
Pavel Záhorec | 08:00:50 29.11.2004 | |
Asi jsi si chtěl oživit portfolio barevně, ale tím to ujíždí z tvé parkety. Navíc nevím jestli by to nahoře nechtělo říznout až do přechodu kmene a kořenů.
aa* filip rázga | 21:52:08 28.11.2004 | |
mne by sa to mozno pacilo bez farby./.teraz som naladeny na bw
Vlasta Fišrová | 20:40:43 28.11.2004 | |
moc hezký na první pohled (kompozice, barvy) i na ten druhý - vidím nějaký údy a taky raka s klepetama
Pažitka Pažoutova | 18:53:38 28.11.2004 | |
moc moc pekny, barva ti svedci :o))) - ten nazev v poznamkach je vazne skvelej, kupodivu nerozumim jen jedinemu slovu :o)
Daniel Selucký | 10:55:58 28.11.2004 | |
Už jsem tu asi potřetí, barvy mi zpočátku taky neseděly (překvapily :-) ale je z toho cítit to počasí, za kterýho se to fotilo, ten podzim, hlína, vlhko, les ... +
(Sladší kořeny krom jednoho přepáleného místa taky nejsou špatné :-)
(Sladší kořeny krom jednoho přepáleného místa taky nejsou špatné :-)
Irena Mayer Čichová | 10:19:51 28.11.2004 | |
není to spíš nudace? :)
ještě přijdu, na tohle si musím dát kafe.......
ještě přijdu, na tohle si musím dát kafe.......
pt¤ Richard Brejník | 10:03:28 28.11.2004 | |
Hi hih, poznámka i foto to prostě můžu, sladší úprava už není to ono.