Další | Předchozí


Fotografie: halušky

Autor: Gabriela Teplická | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Kategorie: CB (BW) foto

Vloženo: 00:12:20 04.07.2016


Technická data:
Poznámky a vzkazy:
Popis:
Klíčová slova:
exif

Bodů: 78 (4.88)
Zobrazeno: 832x (64)

PROFIL AUTORAPan Smazaný | 18:12:39 03.01.2018 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAVladimír Vereš | 13:02:33 23.08.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

4

pěkná

PROFIL AUTORAPavel Lexik Kulička | 17:59:55 04.08.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAGabriela Teplická | 23:43:50 21.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Ďakujem vám všetkým!!Pre mňa má fotka veľkú citovú hodnotu...

PROFIL AUTORAMiroslav Turek | 13:31:20 21.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

4

kouzlo okamžiku :-)

PROFIL AUTORAFrantišek Křivan | 22:07:33 09.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAOta Pukowiec | 20:56:28 07.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORATorsten Larsson | 18:25:04 07.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAZuzana Nohavicová | 11:16:23 07.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAGabriela Teplická | 23:44:19 06.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

DD:Ďakujem :)

PROFIL AUTORADaniela Dluhošová | 12:01:00 06.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

výborný recept, Gabika, vyskúšam. Všetci poznáme postup so zemiakovým cestom, ktoré sa nevaľká, ale tiež sa "štoká z lopára" :-) Fotka je naozaj krásna

PROFIL AUTORADana Langrová | 11:20:59 05.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORADušan Seifert | 22:28:48 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

aký kraj, taký mrav :)

PROFIL AUTORAGabriela Teplická | 21:55:05 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Jasné!Zemiakové cesto sa zorvaľká ,vykrajuje sa lyžicou a uvarí v slanej vode.Do toho sa dajú nadrobno nakrájané a uvarené zemiaky.nakoniec bryndza a opražená slaninka :) Hotovo!

PROFIL AUTORADušan Seifert | 21:46:31 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

:) aby som na bryndzové halušky potreboval váľok na cesto ? a lopár ?

PROFIL AUTORAGabriela Teplická | 21:27:06 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

ďakujem vám!
Je to pre mňa veľmi cenná fotka,keďže je to momentka s mojou mamkou a s mojou dcérkou.
DS:sú to bryndzové halušky.Volá sa to u nás ,,štokané z lopára" :)

PROFIL AUTORARoman ... | 18:23:21 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAVítězslav Platoš | 13:30:31 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

jj, prima

PROFIL AUTORAPetr Ritschel | 09:26:26 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

moc pěkná, laskavá

PROFIL AUTORAJindra Hrnčířová | 09:17:00 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORADušan Seifert | 08:35:15 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

to budú skôr rezance :)

PROFIL AUTORADaniela Dluhošová | 07:56:09 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAMojmír TOMÁŠ | 07:54:25 04.07.2016 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

obě krásné ... prázdninové