Další | Předchozí


Fotografie: MoML 23. března 2015

Autor: Martin Grádyš Březa | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Kategorie: ostatní

Vloženo: 12:42:27 23.03.2015


Technická data:
Poznámky a vzkazy:
http://www.fotozapisnik.eu/moml/2015/brezen/960/23-brezna-2015
Popis:
Klíčová slova:
exif

Bodů: 60 (4.62)
Zobrazeno: 804x (134)

PROFIL AUTORAFree Wodack | 11:29:43 20.11.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

4

PROFIL AUTORAVladimír Vereš | 12:13:56 25.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

3

nemohu se do toho dostat

PROFIL AUTORAPetr Hamák | 19:09:02 24.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

4

PROFIL AUTORAMojmír TOMÁŠ | 15:58:39 24.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAPavel Koumar | 15:57:35 24.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAJosef Jancar | 19:33:43 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

taky pekna

PROFIL AUTORAAlena Šplíchalová | 18:12:37 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAJiří Březina | 18:04:02 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

Hezká, ano, rámeček bezva.

PROFIL AUTORARoman Nedbal | 17:15:24 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORA- - | 16:56:13 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

4

PROFIL AUTORADušan Seifert | 15:59:16 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

farebná viac :)

PROFIL AUTORAMíra Kratochvíl | 15:42:07 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAJozef Ornth | 14:13:48 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

veľmi pekná fotografia, jemná grafika, páči sa mi kompozícia aj prevedenie.

PROFIL AUTORAJan Sysel | 13:12:43 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

5

PROFIL AUTORAJan Jemny | 12:49:39 23.03.2015 | : - | POSLAT ZPRÁVU VLOŽIT AUTORA DO BOOKMARKU

ten bily ramecek tomu dodava koule, dobre to je