- Technická data:
- Nikon
- Poznámky a vzkazy:
- Popis:
- Klíčová slova:
- exif
Jakub Viktora | 14:13:30 01.12.2010 | |
Mame samozrejme to jidlo asi z 5ti uhlu. :-) Takze pokud by byl zajem naposilam i jine :-)
Lenka Tiefova | 13:53:11 01.12.2010 | |
myslím, že maso není nutné fotit takhle zblíska, vzala bych to spíš shora a z rajčat sundala šťopky.... to maso vypadá jak žabí hlava:) http://www.gourmet.com/recipes/2000s/2008/07/porterhousesteak
Jakub Viktora | 13:25:16 01.12.2010 | |
Talire jsme resili pred focenim a nebylo moc navyber .. bud sklo nebo bilej ... udelal sem par zkousek a byla vypadala lepe .. cisteji. A trochu jsem se bal barevnych z duvodu odrazu aby nam to jidlo nehazelo do barvy talire ... kazdopadne moc dekuji za konstruktivni komentar! S tim spodlem a vrchem jak se na to ted divam je to asi fakt!